Menu Sluiten

Airco Voor Mobilhome

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

Meer info

tags: Airco Hamme – Airco Waasland – Airco Installateur – Airco Installeren – Airconditioning Hamme – 

Wenst u meer info over airco voor mobilhome kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Airco Voor Mobilhome

Airconditioning | Desinfectie | Warmtepompen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airco voor mobilhome

welkom auto electro batterijen starters amp alternatoren laders en boosters spanning omvormers airco ra en ryf werking van de airco onderdelen onderhoud en herstelling ra veel gestelde vragen producten elektrisch gereedschap warn ghibli l.e.d airco voor mobilhome kostenraming Verlichting auto onderdelen xenum contact ruildelen batterijen bij carvan beschikken we over een zeer ruim assortiment batterijen. Dit gaat van tot volt. Hieronder vindt u een volledig overzicht van onze batterijen. U kan ook bij carvan terecht met uw oude batterijen. Wij zorgen ervoor dat deze milieuvriendelijk gerecycleerd worden . Startbatterijen agm . Semitractiebatterij agm de semitractiebatterij agm batterij de semitractiebatterij wordt aangewend voor cyclisch gebruik. Dit wil zeggen dat de batterij eerst geheel of gedeeltelijk ontladen wordt alvorens opnieuw te worden opgeladen. Deze batterijen worden vervaardigd met dikkere pla.

infoautex.be home autex ons aanbod contact vraag een offerte op zoek naar een betrouwbare garagist regio geel of turnhout bekijk ons aanbod onderhoud herstelling trekhaak airco uitlaat roetfilter banden auto batterij fietsdrager trekhaak mobilhome garagist trekhaak specialist ons aanbod airco airco onderhoud en airco herstellen voor uw auto waarom airco onderhoud voor uw auto zo belangrijk is het belang van een regelmatig airco onderhoud mag niet onderschat worden. Zo deugddoend een koele en frisse bries in de wagen kan zijn op warme zomerdagen zo vervelend en schadelijk zijn namelijk de gevolgen als u het nodige airco onderhoud overslaat hoger brandstofverbruik onaangename geuren verhoogde kans op lekkage risico op dure herstelkosten een goede luchtcirculatie is ook cruciaal voor een gezond binnenklimaat. Op de koude delen van de airco i.

De discipline van Airco voor mobilhome

welkom bij ck mechanics. Ck mechanics bv is een onafhankelijke garage waar u terecht kunt voor onderhoud nazicht technische keuring en herstellingen aan personenauto s van alle merken bestelwagens mobilhomes heftrucks gemotoriseerde werktuigen enz. Daarbij is de mechaniek en elektronica van de voertuigen onze specialiteit. wij kunnen u indien gewenst ook ter plaatse verder helpen met een uitgeruste bestelwagen en grote autoaanhangwagen om u te takelen indien nodig. Oldtimers zowel auto s als bromfietsen zijn ken zijn echte passie De handelswijze m.b.t. airco voor mobilhome Ook heeft hij al meerdere race en rallywagens opgebouwd. Thin wie zijn wij ck mechanics bv werd in opgestart door ken ceuppens en an roelants. Ken is in het jaar afgestudeerd als automechanieker. Hij heeft dan nog enkele j.