Menu Sluiten

Daikin Superdealer

Wij zijn een exclusief netwerk van airco installatie experten. We zijn gepassioneerd door airconditioning en warmtepompen.

Eye-Want – Omdat wij u écht informeren over airco of warmtepomp.

Selecte groep van installatie experts.

Wij zijn een selecte groep van installateurs die zich gegroepeerd hebben op onze website met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit onze praktijkervaring. Door samen te werken kunnen we niet alleen uitwisselen van ideeën over wat we jullie als nieuws moeten brengen maar kunnen we jullie ook een betere service aanbieden. Elk van ons installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat U als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT.

Merkneutrale informatie over airco en warmtepomp

Als je informatie zoekt over airco of warmtepomp via google is de kans groot dat je bij de website van een fabrikant terecht komt ofwel op een airco of warmtepomp platform van marketing bedrijven. Eye-Want filtert de “gekleurde” informatie van de fabrikant eruit en informeert u over de voordelen van een bepaald merk, maar ook over zijn beperkingen. Eye-want heeft geen mening over welk type airco of warmtepomp je beste neemt, we sommen alleen de verschillende types airco of warmtepomp en brengen je vervolgens in contact met een van onze Eye-Want Experten die je vervolgens zal begeleiden in de keuze van de juiste airco of warmtepomp voor jouw project. 

 • Merkneutrale informatie over airco of warmtepomp
 • Advies over de verschillende types airco, hun voordelen én beperkingen
 • De verschillende warmtepomp systemen op een rij en hun financieel prijskaartje
 • Online prijsindicatie airco of warmtepomp
 • Enkel vakmensen met passie voor installatietechnieken
 • Lokale plaatsers airco of warmtepomp in jouw regio

Opmeting airco offerte

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij contact met jou op. In de eerste plaats willen we weten hoe we jou het beste kunnen helpen. Want elk huis is uniek, ook het jouwe. Laat daarom één van onze EYE-WANT EXPERTS even langskomen en wij maken voor jou een airconditioning offerte op basis van jouw specifieke behoefte.

Onze regio”s:

 • Oost Vlaanderen
 • West Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Limburg
 • Vlaams Brabant
 • Brussel
 • Eye-Want: Netwerk van airco & warmtepomp EXPERTS

  0137412

  Meer info

  tags: Airco – Airco Installateur – Airco Installatie – Airco Met Buitenunit – Airco Zonder Buitenunit – 

  Wenst u meer info over daikin superdealer kijk dan vlug op https://www.eye-want.be | Daikin Superdealer

  Airconditioning | 


  Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

  Daikin superdealer

  service realisaties nieuws job over ons contact bumaco group nl verwarming airco ventilatie sanitair warm water verhuur koeling menu deacute specialist in airco en verwarming met warmtepompen bumaco duffel uit duffel nabij lier maakt sinds deel uit van de bumaco group. Deze bedrijvengroep met meer dan medewerkers omvat verschillende installatiebedrijven. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisaties. Iedere onderneming in de bedrijvengroep biedt voor zijn vakgebied een totaalservice inzake advies installatie onderhoud en herstellingen daikin superdealer bedrijf Bumaco duffel in duffel werd in opgericht door twee vennoten. Meteen lag de focus volledig op de installatie van airco. Toen warmtepompen dankzij de technologische evoluties steeds meer functioneler werden en het ook mogelijk maakten om te verwarmen ontwikkelde bumaco duffel zich verder tot verwarmingsspecialist. Vanaf het prille begin koos bumaco duffel voor daikin als huismerk. Al snel werd bumaco duffel gecertificeerd tot superdealer binnen het instal.

  over ons diensten realisaties nieuws contact wie is ben stevens ons verhaal in startte zaakvoerder ben stevens in bijberoep een bedrijf in koeltechniek en airconditioning. Door de gedreven aanpak werd uitbreiden al snel een must waarop de overstap naar een eenmanszaak en het bvbastatuut volgden. Na verloop van tijd trad zoon simon in de voetsporen van zijn vader en stapte mee in de zaak. Om een uitstekende service te garanderen werden ook gecertificeerde koeltechniekers in dienst genomen. Koeling is nog steeds een belangrijk onderdeel van de activiteiten van ben stevens koeltechniek maar het bedrijf heeft zich ondertussen ook gespecialiseerd in warmtepompen airco ventilatie en klimatisatie bent u geïnteresseerd in daikin superdealer Door de jaren heen heeft ben stevens koeltechniek heel wat referenties opgebouwd in binnen en buitenland. Ook aannemers sanitair en elektroinstallateurs… Doen een beroep op zijn diensten. Ze erkennen hem als een specialist ter zake en gaan bij nieuwe pro.

  Kennisgeving over Daikin superdealer

  vestigingen realisaties nieuws vacatures over ons contact bumaco group nl fr professionele koeling airco warmtepompen ventilatie verhuur koeling service menu nazareth terug naar het overzicht nazareth karreweg nazareth belgi tel infobumaconazareth.be vanuit onze vestiging in nazareth bedienen we sinds graag mogelijke klanten uit oost en westvlaanderen. Al meer dan jaar is bumaco daikin superdealer. Meer dan . Tevreden klanten genieten sinds het begin van airconditioning warmtepomp van topkwaliteit tegen een voordelige prijs. Ben je op zoek naar een daikin airconditioning voor jouw woning dan kan je in nazareth terecht in onze nieuwe toonzaal om ons gamma te bezichtigen of je kan vrijblijvend aan onze mensen vragen om bij jou langs te komen om de best mogelijke configuratie te bekijken. Natuurlijk kan je ook een afspraak maken met een van onze vertegenwoordi.