Menu Sluiten

Koeltechnisch Gecertificeerd

Wij zijn een exclusief netwerk van airco installatie experten. We zijn gepassioneerd door airconditioning en warmtepompen.

Eye-Want – Omdat wij u écht informeren over airco of warmtepomp.

Selecte groep van installatie experts.

Wij zijn een selecte groep van installateurs die zich gegroepeerd hebben op onze website met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit onze praktijkervaring. Door samen te werken kunnen we niet alleen uitwisselen van ideeën over wat we jullie als nieuws moeten brengen maar kunnen we jullie ook een betere service aanbieden. Elk van ons installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat U als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT.

Merkneutrale informatie over airco en warmtepomp

Als je informatie zoekt over airco of warmtepomp via google is de kans groot dat je bij de website van een fabrikant terecht komt ofwel op een airco of warmtepomp platform van marketing bedrijven. Eye-Want filtert de “gekleurde” informatie van de fabrikant eruit en informeert u over de voordelen van een bepaald merk, maar ook over zijn beperkingen. Eye-want heeft geen mening over welk type airco of warmtepomp je beste neemt, we sommen alleen de verschillende types airco of warmtepomp en brengen je vervolgens in contact met een van onze Eye-Want Experten die je vervolgens zal begeleiden in de keuze van de juiste airco of warmtepomp voor jouw project. 

 • Merkneutrale informatie over airco of warmtepomp
 • Advies over de verschillende types airco, hun voordelen én beperkingen
 • De verschillende warmtepomp systemen op een rij en hun financieel prijskaartje
 • Online prijsindicatie airco of warmtepomp
 • Enkel vakmensen met passie voor installatietechnieken
 • Lokale plaatsers airco of warmtepomp in jouw regio

Opmeting airco offerte

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij contact met jou op. In de eerste plaats willen we weten hoe we jou het beste kunnen helpen. Want elk huis is uniek, ook het jouwe. Laat daarom één van onze EYE-WANT EXPERTS even langskomen en wij maken voor jou een airconditioning offerte op basis van jouw specifieke behoefte.

Onze regio”s:

 • Oost Vlaanderen
 • West Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Limburg
 • Vlaams Brabant
 • Brussel
 • Eye-Want: Netwerk van airco & warmtepomp EXPERTS

  0137412

  Meer info

  tags: Airco – Airco Installateur – Airco Installatie – Airco Met Buitenunit – Airco Zonder Buitenunit – 

  Wenst u meer info over koeltechnisch gecertificeerd kijk dan vlug op https://www.eye-want.be | Koeltechnisch Gecertificeerd

  Airconditioning | 


  Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

  Koeltechnisch gecertificeerd

  borcalor nv over borcaloropleidingscentrumrealisatiesnieuwscontactjobs ventilatie verwarming koeling sanitair service amp onderhoud borcool over borcalor opleidingscentrum realisaties nieuws contact jobs over borcalor borcalor is sinds een gevestigde waarde in de wereld van verwarming koeling ventilatie en sanitair. Door steeds toenemende specialisatie zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat uw comfort wensen op maat kan realiseren. Bekijk onze realisaties filosofie wij zijn er van overtuigd dat de enige goede klant een tevreden klant is. Directie en personeel doen er dan ook alles aan om u tevreden te stellen. Om dit te bereiken legt borcalor de nadruk op advies bij het ontwerp koeltechnisch gecertificeerd specialisten alternatieven bij de keuze en selectie van de toestellen. een grote flexibiliteit tijdens de plaatsing. een behoorlijke uitleg en technisch dossier aan het eind. Want een tevreden klant is een goede klant. Erkenning borc.

  toka solutions over ons diensten verwarming airco ventilatie jobs realisaties faq contact menu toka solutions over ons diensten verwarming airco ventilatie jobs realisaties faq contact faq is toka solutions cergagecertificeerd nee en daar kiezen we bewust voor. Een cergainstallateur verklaart zelf dat de door hem geplaatste installatie conform de normen uitgevoerd is waardoor er geen bijkomende controle meer nodig is door een erkend controleorganisme. Wij laten onze installaties altijd keuren door een extern erkend controleorganisme. Zo heeft u niet alleen ons woord dat uw installatie conform is maar meteen ook dat van een ander. Is toka solutions rescertgecertificeerd ja we zijn rescertgecertificeerd voor warmtepompen en thermische zonneenergiesystemen voor sanitair warm water Extra uitleg over koeltechnisch gecertificeerd We zijn daarnaast ook een erkend koeltechnisch bedrijf wat betekent dat we alle handelingen .

  Wat je wil weten over Koeltechnisch gecertificeerd

  airconditioning warmtepompen ventilatie zonnepanelen service home over ons referenties cycling team contact wie zijn wij bns technics is een jong dynamisch bedrijf met al jaar ervaring in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van airconditioning warmtepompen ventilatie en zonnepanelen. Als gecertificeerd koeltechnischbedrijf zijn wij in staat installaties te plaatsen onderhouden en herstellen volgens de nieuwe vlaamse wetgeving met de beste kwaliteit. Steeds kunnen wij terugvallen op ons gekwalificeerd personeel en onze jarenlange ervaring in de sector. Door deze ervaring zijn wij in staat om voor elke situatie een gepaste oplossing aan te bieden voor elke klant. Wij bieden steeds de beste prijs kwaliteit op al onze installaties. Met deze troeven proberen wij onze.